Altin Lloga firmos me KF Veleshta!

Altin Lloga firmos me KF Veleshta!💪

Altin Lloga në Veleshtë vjen nga kampionati kosovar ku së fundmi luajti me Flamurtarin e Prishtinës.

Paraprakisht ka luajtur me KF Dukagjini nga kampionati i Kosovës.
FC Struga, KF Pobeda,KF Gostivari nga Maqedonia e Veriut .
KF Elbasani,KF Laçi,KF Kamza nga kategoria superiore e Shqiperisë.

Llogës i urojmë suksese dhe sa më shumë gola ne sezonit e ri.

forcaVeleshta❤️🖤

Loading...
loading...Loading…


loading…