Ambasadori shqiptar i bëri bashkë Selën,Likën,Halilin,Rashidin,Markun dhe …

Ambasadori shqiptar në Shkup,Fatos Reka ka realuzuar një takim me ish-studentët nga Maqedonia që kanë kryer studimet në Shqipëri.Në këtë takim në cilësinë e ish-studentit kanë marr pjesë lideri i LR-PDSH-së Ziadin Sela,zv/kryeministri Hazbi Lika,gazetari Nazmi Rashidi,ish zv/kryeministri Festim Halili,Adelina Marku si dhe shumë personalitete të tjera.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...