Ambasadorja Ageler përshëndet shkuarjen e Osmanit në Sofje pas incidentit në Ohër

Ambasadorja e SHBA, Angela Ageler në intervistën e saj të fundit dhënë për televisionin Telma ka vlerësuar lartë diplomacinë e Bujar Osmanit. Sipas saj, shefi i Diplomacisë së vendit ka dhënë shembullin se si duhet të përparojmë në tejkalimin e tensioneve.

“E përshëndes Ministrin e Jashtëm që shkoi në Sofje dhe bisedoi me Ministrinë e Punëve të Jashtme atje dhe liderë të tjerë, për atë se si duhet të mbështeten komunitetet pakicë këtu në Maqedoninë e Veriut dhe se si të dy vendet mund të bëjnë përparim në tejkalimin e çdo pike tensioni në mes dy qeverive, në mënyrë që njerëzit e këtij vendi të vazhdojnë të përparojnë në aspiratat e tyre evropiane.StrugaLajm
Loading…


loading…