Analizat ,uji në Strugë akoma i ndaluar për pije!

Edhe sot nga Agjensioni për Shëndetin Publikë informojnë se analizat e kryera në ujin e ujësjellësit të Strugës tregojnë se uji vazhdon të jetë i ndotur dhe nuk rekomandohet për pije.Prej katër ditësh uji në Strugë është i ndaluar për pije.(Strugalajm.com)

StrugaLajm
Loading…


loading…