Apel nga Ashim Zendeli nga Struga :Sot dy fëmijët e mi i mbijetuan mrekullisht goditjes së një makine e drejtuar nga një 13 vjeçar

Sot fati e deshi qe djemte e mi – D. dhe E. i’u shmangen nje fatkeqesie dhe tragjedie për ne ne rugen “Partizanska”me sakt ne afersi te spitalit te Dijalizes dhe hotel Mirazh. Vetem zoti deshi qe dy djemt e mi ti shpetojne mrekullisht goditjes me makine qe levizte me shpejtesi te madhe e drejtuar nga nje femije i disa prinderve te papergjegjshem, sipas asaj sepse perseritet shpesh, prinder pa edukate ,pa kulture dhe pa ndjenja njerezore qe lejojne ky femije 13 vjecar- E. Kadrieski ,me makine Mercedes xhip me targa te Shkupit te levize thuaj se per c”do dite aty .Edhe pse keta prinder nuk mendojne per jeten dhe ardhmerine e djalit te tyre, une bej me dije qe per mua dhe familjen time jeta e femive te mi eshte e shejnte. Jeta e secilit qytetar gjithashtu eshte e shejnte. Per kete arsye i bej thirrje policise se Struges qe te veproje dhe marin masa kunder prinderve te keti femiu sepse levizja me te njejten makine nga ana e tij eshte e perditshme dhe e shpeshtuar, si dhe apeloj qe Qendra per pune sociale konform kompentencave qe ka urgjentisht te marre masa qe ne te ardhmen mos ndodhe ndonje tragjedi qe u shmang sot.
Uroj qe ky apel i imi te mos shkoje ne sy te verber e vesh te shurdher.
Ashim Zendeli- Struge

Loading...
loading...Loading…


loading…