Arben Labënshti zbret në terren: Besa, zgjerohet në Manastir dhe Dollnen

Lëvizja BESA ka zhvilluar takime intensive në Manastir dhe Dollnen. Përfaqësuesi i kësaj partie, Arben Labënishti ka takuar banorët e këtyre vendbanimeve, duke premtuar se shpresa e vetme për shqiptarët dhe kthimin e dinjitetit të tyre e zhvillimit të zonave ku jetojnë është subjekti i tyre politik.

“Nga vizita në Manastir dhe Dollnen. Kudo që shkojm, “Lëvizja Besa” konsiderohet si morali dhe shpresa e shqiptarëve!”, ka shkruar Labënishti.

besabesa2

In : Aktuale

Loading...
loading...