Arben Taravari: Pritshmëritë tona janë që të kalojmë në raundin e dytë

Kandidati për president nga koalicioni VLEN, Arben Taravari tha se presin që të kalojnë në rrethin e dytë.StrugaLajm

Taravari tha se ata do të bëjnë fushatën dhe do të kërkojnë mbështetje prej sa më shumë qytetarëve që munden por siç thotë, është sovranin ai që vendos në fund.

“Pritshmëritë tona janë që të kalojmë në raundin e dytë, normalisht në fund vendos sovrani. Neve na mbetet që ta bëjmë fushatën tonë dhe të kërkojmë përkrahje dhe mbështetje prej sa më shumë qytetarëve por ditën e zgjedhjeve sovrani është ai cili vendosë definitivisht kush kalon në raundin e dytë”, deklaroi Taravari.

In : Aktuale

Loading...
loading...