Arjanit Hoxha largohet nga Lëvizja BESA ?

Arijanit Hoxha në një status në rrjetin social facebook ka nxjerë një postim ku duket shum energjetik, dhe se ne nje pjesë ka shkruajtur se ”ndarja e rrugëve është e domosdoshme.

Ku ka ngritur edhe dyshimet se ai po largohet nga Levizja Besa, por se sa është e vërtetë do ta mësojmë në ditët në vijim, njofton tetova1.
StrugaLajm
Loading…


loading…