Arjanit Hoxha: Opozita shqiptare është në gjumë!

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Ekonomisë së Ujërave dhe Sekretar Gjeneral i Lëvizjes Besa, Arjanit Hoxha në emisionin Clikc Plus në TV21, tha se për momentin nuk kemi opozitë shqiptare, pasi që sipas Hoxhës opozita shqiptare është në gjumë.

In : Aktuale

Loading...
loading...