Armend Arsllani e jep një lajm të mirë

Sot kemi një lajm të mirë, një pacient 43-vjeçar me COVID-19 i hospitalizuar në SPQ “8 Shtatori”është larguar nga respiratori.

Bëhet fjalë për pacient nga Tetova që është pranuar në spital në gjendje të rëndë dhe ka qenë i vendosur në respiratorë prej më 6 maj deri më 17 maj (dje). Pacienti ka qenë në gjendje shumë të rëndë, me pneumoni dhe me fotografi rentgeni tipik për sëmundjen.

Ai tani është në gjendje të mirë të përgjithshme dhe tashmë po merr frymë vetë.StrugaLajm

Pacienti në SPQ “8 Shtator” ka pranuar terapi të kombinuar që u jepej pacientëve në varësi të indikacioneve, si dhe terapi ozoni.

Денеска имаме една убава вест, 43 годишен пациент со КОВИД-19 е тргнат од распиратор во ГОБ„ 8 Септември”.

Се работи за пациент од Тетово кој во тешка состојба бил примен во болницата и на респираторна машина бил поставен на 6 мај, заклучно со 17 мај(вчера). Овој пациент бил во многу тешка состојба, со пневмонија и ренген снимка типична за болеста.StrugaLajm

Сега е во добра општа состојба и веќе самостојно диши.

Пациентот во ГОБ ,,8 Септември” примал комбинирана терапија која им се дава на пациентите во зависност од индикациите, како и озонска терапија.

In : Aktuale

Loading...
loading...