Armend Reçi zgjidhet kryetar i rinisë të Aleancës së Strugës

KUVENDI II I FRASH STRUGË ZGJODHI PER KRYETAR TE RI TE FRASH STRUGE ARMEND RECI

Kuvendi u zhvillua me nje prezence masive te te rinjeve, te pranishem ishin edhe Kryetari i ASH Z.Arben Taravari, Sekretari Gjeneral z.Krenar Lloga, deputeti zones z.Remzi Mehmedi, dhe funksionere te tjere te larte te partise.

Kuvendin e pershendeten edhe Kryetari Deges z.Lulzim Nasufi dhe anetarja e kryesise se partise znj.Premtime ZylaliStrugaLajm

Kuvendi unanimisht votoi per zgjedhjen e Armend Reci si Kryetar i ri i FRASH-STRUGE
Loading…


loading…