Arrestohet deputeti i Vevcanit

Përveç Mitko Çavkovit janë ndaluar edhe 15 persona të tjerë në mesin e të cilëve gjenden edhe deputetë dhe qytetarë që morën pjesë në dhunën e 27 prillit.
Mes të arrestuarve janë edhe deputeti Kërste Mukovski, deputetja Zhaklina Stefanovska, deputeti Luben Arnaudov, aktori Vllado Jovanovski, Goran Angellov-Qoseto, ish drejtori i fondit shëndetësor Sashe Stefanovski dhe të tjerë

StrugaLajm
Loading…


loading…