Arrestohet shkupjani, kapet me mbi një mijë lloje të ndryshme monedhash

Dje në ora 14:30 në stacionin policor në Tabanoc, me të hyrë në shtet, zyrtarët policorë kanë ndaluar S.J.(51) nga Shkupi.

Gjatë kontrollit shtesë të personit iu gjetën dhe u konfiskuan 1120 copë monedha të ndryshme. Me të është zhvilluar bisedë zyrtare në të cilën personi ka sqaruar se monedhat i janë dërguar me ngarkesë, sipas marrëveshjes së mëparshme me persona në Republikën e Serbisë, prej nga ka shkuar për t’i marrë.StrugaLajm

Personi i është dorëzuar zyrtarëve policorë në Stacionin Policor Kumanovë për procedurë të mëtutjeshme dhe pas dokumentimit të rastit do të merren masat e nevojshme.
Loading…


loading…