Arrestohet strugani – autor i disa vjedhjeve në Shkup


Arrestohet banori i Strugës – autor i vjedhjes së rëndë në Shkup si dhe i disa vjedhjeve në disa qytete të Maqedonisë.

Dje zyrtarët e policisë Karposh-Shkup ndaluan personin nga Struga, autor i disa vjedhjeve të rënda në territorin e Maqedonisë.

Ai ka kryer disa vjedhje të rënda gjithashtu në territorin e qytetit të Shkupit dhe kundër të njëjtit do të ngrihet kallëzim penal përkatës.StrugaLajmStrugaLajmStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...