Artan Grubi:Ja çfarë ndodh në rast se dështojnë zgjedhjet presidenciale

Edhe një sqarim shtesë që mos të bini pre e dezinformatave dhe propagandës:

Në rast se dështojnë zgjedhjet presidenciale nga mosdalja e qytetarëve:

1. Talat Xhaferri NUK BËHET President
2. Zgjedhjet përsëriten
3. Nuk e marrim datën për negociata me BE
4. Zvarritet procesi i anëtarësimit në NATO
5. Shqiptarët e humbin shansin e barazisë gjuhësore në presidencë
6. Nuk rrumbullakësohet procesi integrues
7. Nxitet krizë zgjedhore presidenciale dhe parlamentare
8. Nuk i kemi numrat për ndryshim të kushtetutës (proces për të cilin nevojiten së paku 6 muaj procedurë)
Demokracia ka kuptim vetëm nëse në të mirret pjesë, prandaj, dilni bashkë me të gjithë anëtarët e familjes më 5 maj.
Bëhuni pjesë e rrumbullakimit të barazisë gjuhësore dhe integrimit euroaltantik, ju lutem mos kontribuoni në nxitje të krizës duke qëndruar në shtëpi dhe duke abstenuar.
#VOTO3

Loading...
loading...Loading…


loading…