Artim Spahiu e godet Ziadin Selën. Ja me kë e krahason

Artin Spahiu

Ziadini i gjorë po ma çon ndërmend atë anekdotën e një tupanxhiut që e kishin bërë mbret dhe sa herë dilte për shëtitje nëpër pyell, i shihte drunjtë se cili ishte i mirë për tu bërë shkop lodre.
E pse ky njeri, edhe pse e morrën për ta bërë lider,i gjori nuk e mbante dot, sytë i kishte aty te lokalja.
Epo sa bëhet tupanxhiu mbret, aq bëhet Zijadin lider!
Ekam thënë më parë, ai, i gjori, është kopja e shëmtuar dhe nxënës i dobët i Menduh Thaçi’s school 🙂StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...