Asani:Një infermiere në Spitalin e Strugës rezulton me koronavirus

Një infermiere e punësuar në Spitalin e Strugës në repartin e Internos ka rezultuar pozitiv mëson Strugalajm nga burime brenda Spitalit të Strugës. Rasti konfirmohet edhe nga drejtori i Spitalit Muhamet Asani i cili shton se në momentin e parë që infermierja ka shfaqur shenja e njëjta është në izolim dhe ka bërë testimi i cili në datë 9 Prill na është komunikuar se ka rezultuar pozitiv me koronavirus. Asani, sqaron se reparti i Internos funksionon normalisht ndërsa më sugjerim të epidemiologës që prej disa ditësh është e stacionuar në Spitalin e Strugës në vetizolim janë sygjeruar të shkojnë edhe një mjek dhe 5 infermiere dhe personel shëndetësor të këtij reparti. (Strugalajm.com)

Loading...
loading...Loading…


loading…