ASH fiton 3 ministri, 2 zv.ministra, 2 sekretarë dhe shumë drejtori

Marëveshja për hyrjen e Aleancës për Shqiptarët në Qeveri është drejt përmbylljes. Siç mëson TetovaSot, ASH ka fituar shumë drejtori të rëndësishme, ndërsa tanimë duket e finalizuar edhe ndarja e tre posteve ministrore, dy zëvendës ministra dhe dy sekretarë shtetëror. Përveç Shëndetësisë dhe Drejtësisë ka fituar edhe zv/kryeministër.

Siç mëson TS ekskluzivisht, ASH-ja ka fituar edhe dy zëvendës ministrat edhe atë në Bujqësi dhe Mbrojtje, ndërsa do të ketë edhe dy sekretar shtetëror që pritet të finalizohen sot.StrugaLajm

Portali TS, pas pak do të nxjerr t 15 drejtorit e fuqishme që ka fituat ASH dhe disa drejtori më të dobëta si dhe marrëveshjen a do të qëndrojë Alternativa në qeveri apo do të lëshojë Qeverinë.
Loading…


loading…