ASH:Përgëzojmë “uraganin” për tubimet në Llabunishtë, Veleshtë dhe Dollogozhdë!

Përgëzojmë “uraganin” për tubimet në Llabunishtë, Veleshtë dhe Dollogozhdë!
Meqë ju nuk doni të lëvdoni veten, ja ku po ju bëjmë një nder e ju reklamojmë tubimet e “suksesshme”.
Gjithashu ju përgëzojmë për tubimin “e fuqishëm” qendror, të cilin për shkak të numrit “të madh” të simpatizuesëve e spostuat nga Shtëpia e Kulturës në sallën e Hotel Drimi-it.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...