ASH:Tronditet BDI dhe të tjerat nga anketa BrimaGallup

Tronditet BDI dhe të tjerat
Aleanca për Shqiptarët ashtu siç ka dhe emrin po bashkon zërin dhe vizionin shqiptar.
#BrimaGallup
#AleancapërShqiptarët
#ASH9

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...