“Ata që më njohin e dinë, kur e jap fjalën dhe e mbaj”, tha Mijallkovi

E kam dhënë fjalën që nuk do të ikë. Kështu i akuzuari në “Target-Fortesa”, Sasho Mijallkov e ka komentuar paraqitjen e tij për të marrë vendmin për masën e arrestit shtëpiak.

“Ai që më njeh e di, unë kur e jap fjalën dhe nuk e shkel. Unë publikisht kam thënë se nuk do të ikë asnjëherë. Ja ndodhi një ditë u izolova, dhe ndodhën këto gjëra të pakëndshme”, tha Mijallkovi.

Loading...
loading...Loading…


loading…