Australiani fitoi xhekpotin me numrat që luajti për 50 vite

Një banor i Red Hillit, Kuinsllend, Australi, fitoi xhekpotin falë kombinimit që familja ka luajtur për më shumë se 50 vite.

Xhekpoti kushton mbi 700.000 dollarë australianë. Fatlumi bleu biletën e lotarisë për shortin e së hënës, 17 gusht. Ai hyri në numrat e zakonshëm të lotarisë dhe për herë të parë në 50 vite i qëlloi ato.

“Këto janë disa nga datat e lindjes së njerëzve në familjen time dhe numra të tjerë”, tha fituesi i lumtur. Ai nuk tregoi se si do t’i shpenzonte paratë.

Më parë, banor i qytetit Rokhampton, gjithashtu në shtetin fqinj Kuisland mori shpërblimin prej mbi 300.000 dollarë australian, ndërsa hyri në numrat me të cilët ai mori pjesë në atë lotari për 40 vite.

Loading...
loading...Loading…


loading…