Azilanti Gruevski kërkon ti hiqet masa e paraburgimit


Pasi që u arratis në Budapest, Hungari, ish-kryeministrit Nikolla Gruevski i u shqiptua masa e paraburgimit për lëndët për të cilët ai u akuzua, ndërsa i njëjti drejtuar ankesa gjyqit të Apelit në Shkup, ka kërkuar që ti ndërpritet masa e paraburgimit.

Këtë e ka treguar raporti i shtatë me radhë i PSP-së, ku ekipi i Katica Janevës këtë raport e publikon çdo gjashtë muaj.

Ankesat të cilët i ka parashtruar përmes avokatit të tij janë pezulluar si të pa baza.

“Masë paraburgimi i është ndarë ish-kryeministrit në lëndët “TNT”, TRAJEKTORJA” si dhe “DHUNA NË QENDËR”.

Megjithatë në të gjitha lëndët po gjykohet në mungesë.

Loading...
loading...Loading…


loading…