BAJRAKTAR MOS MA PËRDHOS FLAMURIN -Përparim Istrefi

Përparim Istrefi


Bajraktari,krushku i parë që udhëheq dasmën,ka një përgjegjësi të rëndësishme për vetë faktin që udhëheq një dasmë me flamur kombëtar, ai Flamur nuk është vetëm një copë Leckë, me atë flamur neve i bëjmë edhe mortat edhe dasmat,me atë flamur kemi mbuluar Dëshmorët e kombit,prandaj Bajraktar kujdes me Flamurin,dje ishim dëshmitar të një skene aspak të këndshme,një Flamur kombëtar i hedhur,i shkelur dhe i masakruar në rrugë,dhe çka ishte më e keqja asnjë spo e hiqte nga rruga!
-Për hajr Dasmat Bajraktar dhe kujdes flamurin sepse e kemi amanet.

Loading...
loading...Loading…


loading…