Bajram Pollozhani: Dalja e BDI-së nga Qeveria e zhbllokon Kuvendin (VIDEO)

Duke komentuar nga aspekti Kushtetues zhvillimet në skenën politike, profesori Bajram Pollozhani vlerëson se partitë duhet të tregojnë përgjegjësi para qytetarëve dhe të gjejnë mirëkuptimin për zhbllokimin e Kuvendit.

Në një intervistë për Alsat, Pollozhani konsideron se kjo çfarë ndodhë në Kuvend po nënçmon qytetarët e Maqedonisë dhe vullnetin e tyre. Meqenëse vlerëson se Qeveria aktuale nuk mund të organizojë zgjedhje të reja parlamentare, Pollozhani zgjidhjen e krizës e sheh përmes tërheqjes së ministrave të BDI-së nga ekzekutivi. /Alsat-M

StrugaLajm
Loading…


loading…