Bardhyl Dauti i PDSH-së:Ziadin Sela, po mundohet me përly emrin tim

Deputeti i PDSH-së, Bardhyl Dauti e ka quajtur kryetradhëtar liderin e LR-PDSH-së, Ziadin Seka vetëm pse ai e ka përmendur emrin e tij.

Dauti thotë se vazhdon të jetë i përkushtuar ndaj interesave të popullit shqiptar të Maqedonisë.StrugaLajmStrugaLajm

“Kryetradhëtari Ziadin Sela, po mundohet me përly emrin tim. Vazhdoj të jem i përkushtuar ndaj interesave të popullit shqiptar në Maqedoni, për platformën dhe programin e PDSH-së nën udhëheqje të liderit të kësaj platforme Z. Menduh Thaçi. Ndërsa tradhëtarëve, jo vetëm historia por edhe e tanishmja ua tregon vendin ku e kanë”  ka shkruar DautiStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...