Bashkëpunimi i partive, solli rikthimin e Dollnenit në duar të shqiptarëve

Gara në komunën e Dollnenit në rrethin e dytë zgjedhor u bë kryesisht në nivel nacional për shkak se në garë ishin dy kandidat, njëri shqiptarë i BDI-së dhe ai i LSDM-së. Në fund fitoi ai shqiptarë i BDI-së, mirë e gjithë kjo falë bashkëpunimit të gjithë shqiptarëve atje dhe strukturave partiake të partive shqiptare sollën që komuna e Dollnenit të kthehet përsëri në duart e shqiptarëve dhe Xhemil Qamili të zgjidhet kryetar i komunës nga rradhët e BDI-së në katër vitet e ardhëshme. Mirëpo, një kontribut të jashtëzakonshëm në këtë drejtim ka dhënë dhe kandidati i PDSH-së për këtë komunë, Eroll Abdiu i cili disa ditë para mbajtjes së rrethit të dytë zgjedhorë bëri thirrje publike që të votohet kandidati shqiptarë duke lënë anësh ngjyrat partiake.

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...