Bastisje në Shkup e Prilep, të arrestuar për transport të mbi 324 kilogramëve drogë

Prokuroria kërkon paraburgim ndaj 4 personave të arrestuar në Shkup dhe Prilep pasi të njëjtit dyshohen për furnizim të paligjshëm dhe transport të kokainës, përcjell TV21. Nga Ministria e Punëve të Brendshme shtojnë se 4 të arrestuarit dyshohet se janë pjesë e grupit kriminel për transport të kokainës në vendet e BE-së, të njëjtit dyshohet se janë furnizuar në Shqipëri me mbi 324 kilogramë heroinë.

Lajmë është në përditësim….StrugaLajm
Loading…


loading…