BDI dega STRUGË: Kallzim penal ndaj Kryetarit MUSTAFA ZABZUN

 

Bashkimi Demokratik për Integrim, reagon duke inicuar Kallzim penal lidhur me keqpërdorimin e mjeteve buxhetore në kohë kampanje zgjedhore për u.d. kryetar i Komunës së Strugës z.Mustafa Zabzun, si edhe fonde të tjera publike të Ndërmarrjes Publike, për ndërtime të rrugëve nga ana e Komunës së Strugës në periudhën e kampanjës zgjedhore në rr. Bratsvo Edinstvo në Strugë.

Për veprimin e tillë Bashkimi Demokratik për Integrim ka njoftuar ambasaden Amerikane dhe OSBE-n.

In : Aktuale

Loading...
loading...