BDI i jep përparësi ‘gardës së vjetër’ në listat për deputetë

Bashkimi Demokratik për Integrim ka publikuar disa nga bartësit e listave në të gjitha zonat zgjedhore ku garojnë shqiptarët në Maqedoni, njofton agjencia e lajmeve INA.
Ajo që vihet re, partia e Ahmetit kësaj rradhe ka vendosur që ti jap besimin veteranëve apo gjeneratës më të moshuar për ti përfaqësuar qytetarët në Kuvendin e Maqedonisë.

Këtu përjashtim bën mjeku Ilir Hasani, i cili i përket gjeneratës më të re dhe nënkryetarja e BDI-së, Arbana Pasholli.

Në zonë e parë zgjedhore bartës liste do të jetë Blerim Bexheti ndërsa pas tij renditet Ilir Hasani.StrugaLajmStrugaLajm

Në njësinë e dytë zgjedhore bartës liste do të jetë Sadulla Duraku dhe Diana Toska…StrugaLajm

Në zonën e 5 zgjedhore bartës liste do të jetë Ziadin Sela nga Ash, i pasuar nga Musa Xhaferi, Arbana Pasholli, Ismail Jahoski…

Në zonën e 6 zgjedhore prin Ali Ahmeti, i pasuar nga Talat Xhaferi, Iire Dauti nga ASH krahu u Selës dhe , Menduh Thaçi nga PDSH. (INA)

In : Aktuale

Loading...
loading...