BDI-ja e Llabunishtit propozon Ramiz Merkon për kryetar të Strugës

Edhe Këshilli Vendor i BDI-së në Llabunishtë ka zhvilluar sonte takim  ku ka caktuar kandidaturat për bartës liste, si dhe për kryetar Komune të Strugës.Sic informon Rashit Mehmedoski kryetar i KV së BDI-së në Llabunishtë për kandidat për kryetar ka propozuar Ramiz Merkon si dhe ka propozuar disa emra për bartës liste.(Strugalajm.com)

In : Aktuale

Loading...
loading...