BDI-ja e Misllodezhdës nominon Merkon,Pollozhanin dhe Metën për kryetar të Strugës

Edhe Këshilli Vendor i BDI-së në fshatin Misllodezhdë i Strugës ka zhvilluar takim ku ka bërë nominimet e kandidaturave për kryetar Komune si dhe për bartës liste.

Për kryetar ka propozuar:

Ramiz Merko
Faton Pollozhani
Artim Meta

Për këshilltar

Bajram Mena
Nexhmi Veliu
Ermira MenaStrugaLajm

(Strugalajm.com)

 

(Strugalajm.com)
Loading…


loading…