BDI-ja pranon të gjitha datat për zgjedhjet lokale

Kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi tha se për BDI-në është e pranueshme çdo datë për mbajtjen e zgjedhjeve lokale që do të miratohet nga të gjitha partitë politike.

“Para sysh janë marrë të gjitha muajt, por duhet të merren parasysh edhe pushimet verore, festat dhe të ngjajshme!, thotë Teuta Arifi.

Kryetarja e Tetovës shpreson që Ivanov do të tregojë përgjegjësi dhe do të japë mandatin për të formuar qeverinë e re, që të mos komplikohen proceset në nivel qendror dhe lokal.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...