BDI-ja Strugë: Turisti dhe arkitekti

Të nderuar qytetar të Komunës së Strugës,

Nga viti 2013 Sektori i Urbanizimit pranë Komunës së Strugës ndodhet në zyrat private te arkitektit i cili në bashkëpunim me “Turistin” nuk lejojnë më asnjë plan dhe leje ndertimi që të miratohet në qoftëse nuk është e miratuar në një biro Arkitketure e cila mban vulën e “Arkitektit”.
Te nderuar qytetar thuani STOP kësaj praktike abuzive dhe korruptive e cila i pengon të gjithë arkitektët në qytetin tonë që të zhvillojnë punët e tyre dhe të tregojnë aftesitë e tyre profesionale dhe te hapin tregun e punes në fushën e ndërtimit.
Të nderuar qytetar sot mjeshtërit e ndërtimit dhe punëtorët janë të detyruar të punojnë për paga mizore vetëm e vetëm nga arsyeja se arkitekti dhe Turisti nuk lejojnë të ndertojnë kompanitë të tjera dhe të procesojnë arkitektët të tjerë.
Ju ftojmë që ta ndaloni këtë abuzim, ndaloni me voten tuaj emigrimin e njerëzve punëtor nga vatra e tyre.
Votoni për Ramiz Merkon, votoni me qëllim që Zyra e Urbanizmit të kthehet aty ku e ka vendin NË KOMUNË.
Voto për ndalimin e migrimit të punëtorëve të ndërtimit jashtë vendit,
Voto për marrjen e lejës për 7 ditë.
Voto numrin 3.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...