BDI RIKUJTON TURISTIN! PSE HESHT ?!

Bërëm një pyetje publike dhe presim përgjigje për shkak se qytetarët janë të interesuar të dinë sa para ka paguar TURISTI për ndërtimin e shtëpisë së tij në f.Livadhi dhe a mos vallë lejën e ndërtimit të shtëpisë së tij e ka në emër të dikujt tjetër vetëm e vetëm për tu shmangur taksave komunale?!

Do pyesim deri sa nga TURISTI do marrim përgjigje !!!StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...