BDI:Ju çojm selam nga Llabunishti i fitores

Karavani i fitores sonte vazhdoj edhe në Llabunishtin e stërmbushur me simpatiyant dhe përkrahës..

Shtabi BDI-STRUGË

StrugaLajm

 StrugaLajm

 

In : Aktuale

Loading...
loading...