BDI:Punë dhe jo fjalë

Punë dhe jo fjalë !

Bashkimi Demokratik për Integrim -Dega në Strugë, dëshiron që të rikujtoj të gjithë banorët e Ladorishtit duke ju postuar tani një foto, në të cilën mund të shihni projektet dhe jo “aktivitete turistike”, realizime dhe jo Filozofi, punë dhe jo fjalë, që ka bërë z.Ramiz Merko në periudhën kur ai ishte Kryetar i Komunës së Strugës. Me respekt BDI- Strugë.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...