BDI:Tubimi “madhështor” i Turistit

Sot Strugën e kanë kapluar mbi 40 autobuza nga Kumanova, Shkupi, Tetov, Gostivari, qindra makina dhe qindra nxënës të cilëve jua kanë caktuar orarin e tubimit në sallën e gjimnazit kur mbaron edhe ora e fundit e mësimit dhe duke ju bërë presion nga mësimdhënësit për të marrë pjesë në tubimin e Turistit. Këto u bënë së bashku për ta përcjellë Turistin nga Komuna e Strugës për në histori dhe për ta shënuar këtë ditë si dita shpalljes së Komunes së Strugës, Komunë e qytetarëve.

Shtabi BDI-StrugeStrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...