Befasojnë Arjoni i Përputhen dhe Serena: Do të bëjmë̈ video porno!

Arjoni dhe Serena ishin sonte mysafirë në Express Rozë

Të dy u bënë të njohur me anë të emisionit “Përputhën” në Top Channel derisa tani ata kanë filluar intervistat e tyre.

Serena bëri një vallëzim erotik në skenë derisa thanë se në të ardhmen pritet edhe një gje tjetër nga ta, një video pornografike.

Loading...
loading...Loading…


loading…