Bekim Qoku Më shumë opozitarizëm në Norvegji e Finlandë sesa ndaj BDI-së

Shkruan: Bekim Qoku

Që opozita shqiptare, ajo ndaj BDI-së, do të tundohej një ditë për pushtet, dhe do të bëhej pjesë e tij pa meritë, pa qëllime parimore, ishte vetëm çështje kohe.

Dikur kam shkruar se …StrugaLajm

“Më shumë opozitarizëm gjen ndaj pushteteve në Norvegji dhe Finlandë sesa ndaj BDI-së në MV.

Kush ia rreh supet kësaj opozite aktuale në MV, kësaj opozite humbëse dhe impotente, e pakta është se ai/ajo nuk ia do të mirën, asaj në veçanti por edhe popullit në përgjithësi.”
Loading…


loading…