Bekim Qoku: Në Maqedoninë e Veriut, Besa tradhton, Skënderbeu ka frikë dhe haxhi Muhamedi vjedh e çnderon

Bekim Qoku nδ facebook:

Në qoftë se vjen puna deri aty sa figura politike të nivelit të Muhamed Zekirit të hetohen vetëm për vjedhje të 800 mijë eurove, do të thotë se bëhet fjalë për vjedhjen e të paktën 8 milionë eurove.

Maqedonia e Veriut është vërtet si një univers paralel ku ligjet, normat, rregullat janë bythëpraptas nga ç’i njohim: këtu Besa tradhton, Skënderbeu ka frikë dhe haxhi Muhamedi vjedh e çnderon.

Loading...
loading...

Loading…


loading…