Bekim Qoku :Në Strugë ndiqet modeli i kryetarit të komunës,”shkatërro dhe përfito për vete”

Bekim Qoku

Në Strugë sundon ligji i xhunglës. As natyra e bukur nuk kursehet. Ndiqet modeli i kryetarit të komunës, shkatërro e përfito për vete.

Loading...
loading...Loading…


loading…