Bekim Qoku:Mos voto BDI

BDI do ta meritonte votën sot, në këtë gjendje ku jemi, vetëm nëse:
t’është mërzitur jeta;
je destruktiv dhe e do shkatërrimin;
nuk i do njerëzit në përgjithësi;
nuk i do fëmijët e tu, por vetëm egon tënde
nuk të ka mbetur asnjë grimë dinjiteti dhe integriteti;
ke shitur veten porsi një … ;
nuk ke asnjë respekt për tjetrin si qytetar/e;
nuk ke asnjë shpresë për të ardhmen;
dhe sepse je një qenie e mjerë dhe ti e di shumë mirë këtë fakt.

MosVotoBDI

Loading...
loading...Loading…


loading…