Bekim Tateshi, do caktohet drejtorë në Klinikën e Syve!

Bekim Tateshi përmendet si drejtor i Klinikës së sëmundjeve të syve në Shkup. Ai do të emërohet nga ministri i shëndetësisë, Arben Taravari, i cili ka theksuar se zgjedhjet e drejtorëve do të vijnë pas konsultave me ekipin e tij këshilldhënës dhe me specialistët e klinikave.Ndryshime do të ketë edhe në klinikën e urologjisë, ku në vend të Mihajllo Penev, vjen Sasho Dohçev, ndërsa në ortopedi do të jetë Alen Saveski.Ministri i Shëndetësisë, Arben Taravari, konfirmoi se gjatë periudhës së ardhshme gati të gjitha do të kenë drejtorë të ri.StrugaLajmStrugaLajm

StrugaLajm
In : Aktuale

Loading...
loading...