Benzina lirohet, dizeli mbetet me çmim të njëjtë!

Derivatet e naftës nga mesnata lirohen nga mesnata për 1.2% , kumtoi Komisioni rregullator energjetik. Çmimi i benzinës 95 oktanësh zbret për 1 denar, ndërsa benzina prej 98 oktanësh zbret për 1.5 denar për litër. Çmimi i dizelit dhe vajit ekstra të lehtë për amvisëri mbetet i njëjtë.

StrugaLajm
Loading…


loading…