Besa fitoi 4 deputetë, ja emrat e fituesve

Në bazë të rezultateve preliminare, ky subjekt politik ka aritur të marë 4 deputet.

Në njësinë e 6 zgjedhore, deputet të zgjedhur janë Bilall Kasami i radhitur si bartës liste dhe Fadil Zendeli i radhitur si i katërti në listën për deputet.

Në njësin e 1-rë zgjedhore deputet i zgjedhur është Kastriot Rexhepi si i shtati në listë. Kursë në njësinë e 2-të zgjedhore deputet i zgjedhur është Bastri Bajrami, poashtu si i shtati në listën për deputet.

StrugaLajm

facebook sharing button
twitter sharing button
messenger sharing button
linkedin sharing button
whatsapp sharing button

LogoA deshironi te informoheni me lajmin e fundit nga INA ?

In : Aktuale

Loading...
loading...