Besa:Hiq mos e ndalni ndryshimin dhe vazhdoni ta doni Strugën

Hiq mos e ndalni ndryshimin dhe vazhdoni ta doni Strugën kështu si e keni dashur deri më tani! Turp për Ramiz Merkon (8 vite në Komunë) dhe Ziadin Selën (5 vite në Komunë), që nuk mund ta rregullojnë një problem të ujit.

StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...