Besa:Sela dhe Merko i ikin ndebatit me Lavdrim Elmazin në Strugë

Dështon emisioni debativ i Fatmir Aliut Click Plus Tv21 në Strugë.

Ftesës nuk iu përgjigjën as Ziadin Sela e as Ramiz Merko duke e lënë vetëm kandidatin e Besës Lavdrim Elmazi përball gazetarit të tv 21.”Ato të cilët u ikin debateve shihet qartë”ka thënë Elmazi.StrugaLajm

In : Aktuale

Loading...
loading...