Besëlidhja e Lezhës, 2 mars 1444!

Medai Shaholli

A dinë dhe a munden shqiptarët të mblidhen si dikur në kohën e Skënderbeut të japin besën për një bashkim apo do vazhdojnë të grinden si gjelat me njëri-tjetrin?

Ky është mesazhi i ditës për këtë përvjetor të bashkimit të shqiptarëve në kohën e Arbërit dhe sot në kohën e kolerës dhe të përçarjes së madhe.
Ahere pa akademikë dhe pa prof.dr. por vetëm me princat e Arbërit që dhanë besën e bashkimit, ndërsa sot me një armatë intelektualësh nuk jemi në gjendje t’i ruajmë edhe ato që kemi arritur me gjak e sakrifica t’i ndërtojmë si Shqipërinë dhe Kosovën e lere më për Iliridën e skllavëruar me xhandarë shqiptarë.
Beslidhja e Lezhës larg apo afër do të ndodh një ditë, por jo me këta liderë hiena që hanë edhe ”kërma” shqiptare për të qëndruar në pushtet, por me njerëz të tjerë që do të vijnë, me atdhetarë të besës dhe të nderit, të penës dhe të pushkës, një ditë do dë bëhet Bashkimi!

Le të shpresojmë!

Rroftë për jetë të jetëve Beslidhja e Lezhës!

Rroftë Bashkimi ynë Kombëtar!

Loading...
loading...Loading…


loading…