Bie Qeveria e Isa Mustafës

Kalon mocioni i opozitës, bie Qeveria Mustafa

Në Kuvendin e Kosovës, në momentin kur u votua për mocionin e mosbesimit ndaj Qeverisë, të pranishëm ishin 117 deputetë.

Nga ta, 78 votuan pro, 34 kundër dhe 3 abstenuan.StrugaLajm
Loading…


loading…